16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Torna la Cursa de Sant Silvestre a Badalona

La Cursa de Sant Silvestre torna a Badalona!. Aquest 31 de desembre els carrers de la ciutat acolliran la darrera cursa de l’any que es disputarà en dos circuits: un de 5 i un altre de 10 quilòmetres, tots dos amb sortida i arribada al passeig Marítim. També s’ha organitzat la Sant Silvestre Kids, una cursa infantil dirigida a nens i nenes de fins a 13 anys. 

L’acte de presentació d’aquesta prova, que tradicionalment combina l’esport amb el lleure (hi ha premis per als participants i els grups que portin les millors disfresses) ha tingut lloc aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver de Badalona amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Ma Antentas; el director tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López; l’atleta d’elit, Carlos Sáez, i el director de màrqueting de Hyunday Motorprim, Javier López.  

La sortida de la Cursa de Sant Silvestre serà a les 17.30 hores, tant dels 10 com dels 5 quilòmetres, amb tres calaixos per als esportistes depenent de les seves marques, mentre que la Sant Silvestre Kid tindrà la sortida a les 16 hores, amb diferents distàncies adaptades per als més petits. 

Les inscripcions en línia es poden fer fins dimarts 28 de desembre a: https://www.santsilvestre.com/inscripcions 

El lliurament dels dorsals es faran dijous 30 de desembre i el mateix divendres 31 de desembre, a l’antiga fàbrica CACI situada al passeig Marítim de Badalona. 

Tots els participants a les diferents modalitats de la Sant Silvestre de Badalona poden contribuir amb una causa solidària col·laborant amb un donatiu a la Creu Roja del Barcelonès-Nord. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles