19.5 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona presenta la Guia de Recursos per a la Diversitat Funcional

Aquest divendres 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de la Diversitat Funcional, l’Ajuntament de Badalona publica a la seva pàgina web la Guia de Recursos per a la Diversitat Funcional, una eina on es pot trobar informació sobre les entitats dedicades a aquest àmbit que hi ha a Badalona, així com un recull dels recursos i serveis que cadascuna d’aquestes entitats desenvolupa. La guia disposa d’un índex interactiu que facilita l’accés a la informació desitjada. Aquesta guia és fruit del treball conjunt de l’Ajuntament de Badalona, la Plataforma 3D, que agrupa les entitats badalonines que treballen per les persones amb diversitat funcional  i la Diputació de Barcelona.   

Amb la posada en marxa de l’Observatori de la Diversitat Funcional es va dissenyar un sistema estable de recollida d’informació. L’observatori va permetre generar un espai de treball estable i formal d’agents d’entitats i administracions on es recollien informacions generals de cada servei i recursos útils per als professionals.   

El municipi de Badalona, al llarg del temps, ha portat a terme diverses actuacions adreçades a consolidar una xarxa de serveis i recursos de la ciutat amb relació a la diversitat funcional. En aquest sentit, l’any 2017 es va presentar una diagnosi sobre diversitat funcional on es van identificar els principals reptes i necessitats per a les persones amb diversitat funcional a Badalona en els diferents àmbits de la seva vida: laboral, social, cultural, esportiu residencial, lleure, etc. Aquesta tasca va permetre que la Plataforma 3D, que tenia com a principal objectiu organitzar actes commemoratius per al Dia Internacional de la Diversitat Funcional, es consolidés com a espai de treball per a la definició i assoliment d’objectius més amplis. La primera gran fita de la Plataforma 3D ha estat generar la guia de recursos que aquest divendres s’ha fet pública.  

Teresa González, 4a tinenta d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, que inclou la regidoria de Diversitat Funcional, ha explicat que “amb la publicació d’aquesta es vol facilitar recursos a les persones amb diversitat funcional de la ciutat i afavorir que disposin de totes les eines possibles per millorar la seva qualitat de vida”. La regidora González ha assegurat que “des del Govern municipal tenim el ferm compromís de continuar col·laborant amb les entitats de l’àmbit de la diversitat funcional per tal d’assolir conjuntament nous objectius i construir una ciutat més inclusiva”.   

Podeu consultar la Guia de Recursos per a la Diversitat Funcional en el següent enllaç:   

http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=121800&rendition=web 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles