7.3 C
Badalona
domingo, enero 23, 2022
spot_img

L’Ajuntament de Badalona decomissa un gos maltractat

L’Àrea de Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona ha procedit a decomissar un gos que es trobava en situació de maltractament. L’animal, un cop rebi la corresponent assistència veterinària, es traslladarà al Centre Comarcal d’Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC). El seu propietari s’enfronta a una sanció de fins a 15.000 euros. 

Veïns i entitats animalistes havien alertat sobre les dolentes condicions en què es trobava un cadell de gos en un balcó d’un immoble del barri de Bufalà. L’animal havia passat diversos dies a la intempèrie, exposat a les baixes temperatures i en pèssimes condicions higièniques i sanitàries. A més, el propietari no ha acreditat la documentació obligatòria i necessària, així com tampoc la corresponent assistència veterinària. 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat Ambiental i Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha agraït la col·laboració dels veïns i de les entitats animalistes per denunciar casos com aquest de maltractament d’animals. La regidora ha volgut deixar clar que: «a Badalona, el maltractament animal no quedarà impune, serà castigat durament i s’aplicaran totes les mesures legals que tinguem al nostre abast per tal d’evitar que es repeteixin casos com aquest». 

L’animal, un cadell de raça considerada potencialment perillosa, una vegada ha rebut l’assistència veterinària es traslladarà al Centre d’Acollida per posar-lo en adopció. 

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,592SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles