18.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’espai ‘Coses de Casa’ de Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió de Badalona guanya el premi Fundación DomusVi en l’apartat Mitjans de Comunicació Locals pel seu «rigor i sensibilitat cap a les persones grans o en situació de dependència»

L’espai ‘Coses de Casa’, que s’emet cada dimecres d’11 a 12 hores del migdia en el marc del programa ‘Badalona Matí’ de Ràdio Ciutat de Badalona, i que també es pot veure a Televisió de Badalona, ha guanyat el primer premi en l’àmbit local dels Mitjans de Comunicació de la Fundación DomusVi per oferir cada setmana un «programa fet amb rigor i sensibilitat cap a les persones grans o en situació de dependència o vulnerabilitat».

Els premis Fundación DomusVi es concedeixen anualment amb l’objectiu de reconèixer el compromís social de les persones i institucions que contribueixen a millorar la qualitat de la vida de les persones grans i de les que es troben en situació de dependència.

Aquests guardons es van lliurar ahir a la nit en un acte que va tenir lloc al Teatro Amaya de Madrid. El premi atorgat al programa ‘Coses de Casa’ el va recollir el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells.

Donar a conèixer la problemàtica de les persones grans

L’objecte del premi de la Fundación DomusVi que ha estat atorgat a ‘Coses de Casa’ és reconèixer la feina que fan els mitjans de comunicació per sensibilitzar a l’opinió pública a l’entorn de les problemàtiques que pateixen les persones grans, o les que es troben en situació de vulnerabilitat i dependència.

El premi obtingut pel programa de Ràdio Ciutat de Badalona reconeix «el rigor, l’enfoc, la pedagogia i la sensibilitat» que ‘Coses de Casa’ aplica en cada espai potenciant el respecte social que mereixen les persones grans i donant a conèixer els valors que la resta de la població han après dels nostres avis i àvies.

Les 3 àvies més populars de Badalona

‘Coses de Casa’ és una tertúlia radiofònica setmanal que s’emet a Ràdio Ciutat de Badalona i també per Televisió de Badalona i que protagonitzen tres àvies de la ciutat: Maria Antònia Carbó (76 anys), Carme Sánchez (79 anys) i Rosa Garriga (83 anys). Carles Tornero n’és el conductor, amb el suport a la producció de Miquel López i la realització tècnic a Ràdio Ciutat de Badalona de Xavi Llauradó i de Quico Bernal pel que fa a Televisió de Badalona.

L’any 2019, ‘Coses de Casa’ va ser l’únic programa de tot l’Estat espanyol convidat a participar en l’important congrés de ràdio europeu Radiodays Europe, que va tenir lloc a la ciutat suïssa de Lausana.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles