18.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’Espai Betúlia acull dimecres l’acte La ciutat educadora no deixa ningú enrere: una mirada calidoscòpica

El pròxim dimecres 1 de desembre, l’Espai Betúlia, situat al carrer d’Enric Borràs número 43, acollirà l’acte “La ciutat educadora no deixa ningú enrere: una mirada calidoscòpica”, organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquest acte, que començarà a les 18 hores, persones vinculades a diferents àmbits compartiran la seva visió i experiència al voltant de la idea de Badalona com a ciutat educadora. 

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats amb motiu del Dia de les Ciutats Educadores aquest 30 de novembre. Badalona forma part des del seu inici de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), una Associació constituïda com una estructura permanent de col·laboració entre els governs locals compromesos amb la Carta de Ciutats Educadores que estableix, entre altres drets, que: “tots els habitants d’una ciutat tindran el dret de gaudir en condicions de llibertat i d’igualtat, dels mitjans i oportunitats de formació, entreteniment i desenvolupament personal que la mateixa ciutat ofereix”. 

En el diàleg que tindrà lloc a l’Espai Betúlia sobre Badalona com a ciutat educadora hi participaran: 

Susanna Campos, Serveis Socials, Ajuntament de Badalona 

Clara Manent, Club Esportiu Seagull 

Sílvia Ortíz, Institut escola Baldomer Solà 

Salva Periago, La Rotllana 

Marta Ribó, Servei de Salut, Ajuntament de Badalona 

Alfons Tiñena, Orfeó Badaloní l’Ateneu 

Grau Ussetti, Fundació Carles Blanch 

Josep Viñeta, Badalona Comunicació 

L’acte comptarà amb la presència de la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó. 

A l’acte tindrà lloc les actuacions del Cor Veus Alegres de l’Orfeó Badaloní l’Ateneu, el Ballet de Sílvia Pallisera i la Companyia Dancing Human. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles