14.3 C
Badalona
martes, abril 23, 2024
spot_img

Actualització dels règims de visites als centres de BSA

Davant la situació epidemiològica, es restringeixen les visites als pacients hospitalitzats dels centres de BSA a partir d’aquest dimecres, 1 de Desembre, augmentant el dispositiu de comunicació alternatiu per garantir el continu informatiu entre pacients i familiars. Per seguretat, no es permet la lliure circulació pels centres de BSA. Per tant, els usuaris que tenen visites, proves o consultes programades a qualsevol dels centres de BSA hauran de venir sense acompanyants excepte que sigui necessari com és el cas dels menors, dependents o situacions especials. 

En concret, els règims de visites són els següents: 

Centre Sociosanitari El Carme de BSA  

El règim de visites del Centre Sociosanitari El Carme queda suspès temporalment –excepte situacions especials- davant la detecció de casos COVID19 positius, seguint els procediments establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. A banda de les mesures de seguretat establertes –que afecten, entre altres, al règim de visites-, s’està vigilant de prop els casos positius –majoritàriament asimptomàtics- així com la resta de pacients per prendre les mesures pertinents en cada moment i garantir la seguretat dels pacients.  

En paral·lel, des del centre es desplega el pla de comunicació “Més A Prop”, potenciant les vies d’informació alternatives (telèfon, SMS i videotrucades) per assegurar el continu informatiu entre pacients i familiars, garantint el suport emocional que requereix la situació actual. 

Hospital Municipal de Badalona 

PACIENTS NO COVID-19: Podran ser visitats per una única persona major d’edat, de dilluns a diumenge, en horari de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores. Per accedir-hi, les mesures de seguretat són: mascareta, higiene de mans i distància de seguretat. 

PACIENTS COVID-19: Podran ser visitats per una única persona, major d’edat, a partir del 7è dia d’ingrés, en horari de 13 a 15 hores i de 18 a 20 hores, respectant la distribució següent: Llits “A” dilluns i dijous i Llits “B”: dimarts i divendres. L’equip assistencial donarà les indicacions oportunes per dur l’Equip de Protecció Individual i les mesures de seguretat necessàries. 

En tots els casos, el familiar, preferiblement amb la pauta vacunal completa, té la responsabilitat d’accedir al centre sense simptomatologia compatible amb la COVID-19, ni haver estat en contacte en els darrers 14 dies amb una persona actualment COVID-19 positiva. 

Un cop dins, cal evitar romandre als passadissos. Les visites es realitzen a l’habitació, on cal mantenir la mascareta, evitar apropar-se i no fer ús del lavabo. 

Servei d’Urgències 

En el cas concret del Servei d’Urgències de l’Hospital Municipal de Badalona, els pacients no COVID-19, si l’estat de salut ho permet, podran ser visitats per la persona autoritzada en l’Àrea de Crítics i Observació en l’horari següent: 13.30 a 14.30 i de 19.30 a 20.30 hores. Novament és preferible disposar de la pauta vacunal completa, i respectar les mesures de prevenció –mascareta, distància, higiene de mans-. La informació mèdica de tots els pacients d’Urgències serà tramesa per telèfon. 

Àrea Quirúrgica 

El familiar del pacient intervingut a l’Hospital Municipal de Badalona pot accedir-hi –respectant les mesures de seguretat- des de les 17 hores i aplicant el règim de visites, és a dir, actualment fins les 20 hores. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles