17.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

El Govern municipal destinarà 5,42 milions d’euros a la primera part del Pla de Reconstrucció Social i Econòmic

L’Ajuntament destinarà 5,42 milions d’euros per al finançament de la primera part del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Badalona. Aquest finançament, provinent de la incorporació de romanents, es presentarà al Ple ordinari de l’Ajuntament que tindrà lloc aquest dimarts 30 de novembre. Així ho ha acordat l’alcalde Rubén Guijarro amb la portaveu del Grup municipal Guanyem, Nora San Sebastián, durant una reunió mantinguda aquest matí. 

La proposta acordada també ha estat traslladada al GM del PP amb l’objectiu d’aconseguir el consens en un tema de vital importància en la lluita postpandèmia a la ciutat. 

El Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Badalona s’articula en ajuts en: 

Formació i ocupació 

Creació d’una línia d’ajuts per a les empreses que contractin a treballadors i treballadores indefinidament procedent d’ERTOS (0,5M€)  

Polítiques econòmiques  

Línia extraordinària d’ajudes per autònoms i microempreses de la ciutat, dels diferents sectors, que hagin vist reduïda significativament la seva facturació anual respecte a l’any anterior, i estructurada en diferents trams d’ajudes (2M€)  

Cultura 

Ajuda específica a autònoms del sector cultural (100.000€)  

Educació  

Projectes de suport emocional i suport psicològic (20.000€)  

Polítiques socials  

Millora i optimització de la distribució i recursos necessaris dels bancs d’aliments de Badalona per atendre a la població vulnerable (1,8M€)  

Reforçar el sistema de targetes moneder (0,5M€)  

Polítiques d’habitatge 

Crear ajuts directes a l’habitatge des de l’Ajuntament per a aquelles famílies que per culpa de la covid-19 es troben en situació d’ERE o ERTO, simplificant els tràmits i assessorant els possibles demandants (0,5M€). 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles