10.6 C
Badalona
martes, abril 23, 2024
spot_img

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha visitat aquest diumenge Badalona i s’ha reunit a la Casa de la Vila amb l’alcalde Rubén Guijarro per repassar la situació sanitària actual a la ciutat

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha visitat aquest matí Badalona on ha mantingut una reunió a la Casa de la Vila amb l’alcalde, Rubén Guijarro, i amb la quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González. Al saló de plens, el conseller ha saludat els regidors i les regidores dels grups municipals i ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat. 

L’alcalde de Badalona ha explicat que la trobada ha servit per fer un repàs de la situació sanitària actual a nivell local i també de l’estat d’algunes infraestructures. En aquest sentit, s’ha parlat de l’inici de les obres del CAP del Gorg que ha de possibilitar la descongestió del CAP de Sant Roc; del futur CAP de Sant Crist i de la inversió de 7 milions d’euros que l’Ajuntament té previst realitzar en l’Hospital Municipal. També s’han traslladat al conseller les necessitats que la ciutadania fa arribar a l’Ajuntament sobretot pel que fa a la recuperació de la presencialitat en els equipaments sanitaris, especialment en aquells entorns on la bretxa digital és més accentuada. 

La consolidació del Hub sanitari de Can Ruti ha estat un altre dels temes importants que s’han tractat durant la reunió. Rubén Guijarro ha assegurat que “és necessari que les dues administracions treballin conjuntament per tal de poder consolidar un autèntic hub d’investigació”. “La predisposició del conseller ha estat total per tal d’articular sinergies que facin possible que el Hub sanitari i del coneixement que tenim a Can Ruti es pugui potenciar de forma que esdevingui encara més un referent en la investigació, en la salut, en la biomedicina, en la biologia i en la innovació i que ens situï com un dels pals de paller necessaris per tal d’obrir Badalona a Catalunya i a Espanya i mirar el futur amb optimisme” ha afegit. 

Rubén Guijarro ha convidat al conseller a fer pròximament una visita conjunta a l’Hospital Germans Trias i Pujol i a les institucions públiques i privades que conformen el Campus de Can Ruti. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles