7.5 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

FILMETS tindrà com a vehicle oficial el mític Ford Mustang, un vehicle que ha aparegut en molts films clàssics

La 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival tindrà un cotxe oficial de pel·lícula: el mític vehicle nord-americà Ford Mustang, cedit per l’empresa Ford Covesa. La presentació del vehicle oficial de FILMETS ha tingut lloc aquest matí en un indret també emblemàtic de Badalona: al costat de les Tres Xemeneies, un escenari de cinema.

A més de retre un homenatge al cinema clàssic, amb la tria del Ford Mustang, FILMETS avança en el seu compromís amb la sostenibilitat i la generació de residus 0. El vehicle oficial de FILMETS és un cotxe elèctric 100%. És el primer cop en la història del festival que el cotxe oficial és elèctric. Un vehicle que, a més, ha estat registrat aquest 2021 al llibre dels rècords Guiness com a vehicle amb menor consum d’energia en un recorregut controlat.

Aquest cotxe es farà servir per traslladar els convidats des de l’aeroport de Barcelona o l’estació de l’AVE de Sants a totes les seus del festival (Teatre Zorrilla de Badalona, Institut français de Barcelona, cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i Hospital Germans Trias de Badalona), així com a l’hotel oficial del festival, el Rafael Hoteles.

Un model nascut el 1964

L’any 1964 es va presentar per primera vegada el Ford Mustang. Ho va fer a la Fira de Mostres de Nova York. Va acabar sent un mite del cinema i va arribar a ser portada de la revista Time. El Ford Mustang ha tingut més de 3.000 aparicions en llargmetratges que l’han convertit en el cotxe més cinematogràfic de la història. Ara oferirà els seus serveis com a vehicle oficial a FILMETS.

Protagonista de múltiples escenes cinematogràfiques

El Ford Mustang ha aparegut en múltiples escenes cinematogràfiques, recordades pels amants del cinema. Tot seguit n’esmentem algunes, només com a tall d’exemple.

És el cotxe que conduïa Steve Mcqueen en una persecució a la pel·lícula ‘Bullit’. També apareix a ‘Operación Trueno’, ‘Goldfinger’, ‘Diamantes para la eternidad’, ‘Gone in 60 seconds’, ‘John Wick’, ‘Le Mans 66’ o ‘Soy leyenda’, ‘Ford vs Ferrari’, ‘Need for speed’, per esmentar-ne només unes quantes.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles