18.3 C
Badalona
sábado, octubre 23, 2021
spot_img

L’exposició gràfica It’s a wonderful life arriba al Centre Cultural El Carme de Badalona

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme acull, des del 30 de setembre fins al 28 de novembre, l’exposició It’s a wonderful life, poètiques sobre l’addicció, del projecte fotogràfic Leafhopper integrat per Blanca Galindo i David Simon. Aquesta exposició és una iniciativa del Vicerectorat de Patrimoni i Activitats Culturals de la Universitat de Barcelona (UB) i l’Ajuntament de Badalona que pretén apropar l’art contemporani i la fotografia al públic interessat en noves narratives a través de la imatge. 

A la mostra es revisa, amb poètiques visuals a través de la fotografia i el vídeo, conceptes com l’addicció, la connexió emocional, l’individualisme o el consumisme i com poden tenir una vessant fosca o una “vida meravellosa”. 

L’exposició lt’s a wonderful life es pot visitar gratuïtament de dimarts a divendres, de 16.30 a 20 hores; dissabtes, d’11 a 14 i de 16.30 a 20 hores; i diumenges i festius, d’11 a 14 hores. La inauguració tindrà lloc dijous 30 de setembre, a les 19 hores a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) 

Activitats complementàries 

Durant el període expositiu s’han programat diverses activitats complementàries: 

Dijous, 21 d’octubre, a les 19 hores

Taller: presentació del llibre It’s a wonderful life. Leafhopper. Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté. (carrer de Jacinto Benavente, 3).  

Diumenge, 24 d’octubre, a les 12 hores 

Taller per a adolescents. Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82). Taller de creació d’un fanzine i d’un llibre amb grapes amb diferents imatges retallades al voltant del tema tractat a la introducció. 

Diumenge, 21 de novembre, a les 12 hores 

Taller per a públic familiar. Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82). Taller de creació d’un fanzine i d’un collage amb diferents imatges retallades al voltant del tema tractat a la introducció.  

Totes les activitats són a càrrec dels creadors del projecte artístic i visual, David Simon i Blanca Galindo, comissaris de l’exposició. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al web de l’Agenda cultural

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,576SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles