13.2 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

L’Esperit Sant, guanyador dels Premis Experiència del Pacient del Congrés Nacional d’Hospital i Gestió Sanitària

La nova aplicació de l’Hospital de l’Esperit Sant que permet informar els familiars del seguiment dels pacients que estan ingressats a l’àrea d’Urgències ha estat la guanyadora dels  Premis Experiència del Pacient del 22è Congrés Nacional d’Hospitals i Gestió Sanitària, que s’ha celebrat a Màlaga els passats dies 15,16 i 17 de setembre.

Des del passat mes d’octubre l’Àrea d’Urgències de l’Hospital l’Esperit Sant compta amb aquesta nova aplicació dirigida a familiars i acompanyants de persones ateses al servei d’urgències, que permet seguir des del mòbil del familiar i en temps real l’estat de la persona des del triatge a l’alta.

Aquesta nova eina que pretén oferir una atenció més propera i transparent, millorant la comunicació amb els usuaris del centre i complementa, i en cap cas substitueix, la informació que els professionals sanitaris van oferint als acompanyants sobre l’estat de salut i l’evolució del pacient.

La informació sobre el pacient es va actualitzant en temps reals i es mostra en una pantalla que indica si el pacient està «En triatge», «En exploració i/o proves», «En observació», «Ingressat», «Alta urgències» o «Trasllat altre centre». També s’informa de la ubicació en què es troba el pacient en cada moment. La pantalla d’informació està ubicada a la sala d’espera externa i, per facilitar la mobilitat dels familiars, també es pot consultar des del mòbil.

El projecte, impulsat per l’àrea d’admissions i l’àrea de registres assistencials, s’ha pogut tirar endavant gràcies al treball en equip de professionals d’altres àmbits; àrea TIC, àrea assistencial, etc.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles