David Torrents mostra la seva preocupació per l’anunci del govern de recuperar el mòdul de la Guàrdia Urbana a Sant Roc

David Torrents, regidor Junts per Catalunya, ha mostrat la seva preocupació davant la publicació de licitació dels treballs necessaris per a la remodelació del mòdul de la Guàrdia Urbana a la plaça Camarón de la Isla al barri de Sant Roc.

0
100

Segons hem sabut per la premsa, el govern municipal va publicar ahir l’anuncia de licitació dels treballs necessaris per a remodelar el mòdul de la Guàrdia Urbana ubicat a la Plaça Camaron de la Isla amb el carrer Simancas. Segons l’anunci de licitació, aquesta remodelació tindrà un cost de 100.000 euros i les obres haurien de servir per a recuperar el mòdul i tornar a ubicar el punt d’atenció de la Guàrdia Urbana al barri de Sant Roc que està tancat des de fa temps.

Ja fa mesos, Junts per Catalunya ja vam demanar la retirada d’aquest mòdul, demanda que reitera Torrents que considera «un malbaratament de recursos recuperar aquest espai» tot recordant que que en el passat «es va haver de tancar per requeriment d’Inspecció de Treball després que es denunciessin les pèssimes condicions laborals dels agents pel que fa a la seguretat i la salubritat».

Es per això, que Torrents dubte que «es pugui assegurar la seguretat dels agents destinats allà atès els incidents que ja hi va haver en un passat, sumant-hi el fet que en aquests moments estem en grau 4 sobre 5 d’alerta terrorista convertint el punt en molt vulnerable».

Torrents insta al govern en destinar aquests recursos en millorar les condicions laborals de la guàrdia urbana millorant la uniformitat de la plantilla, el material, els vehicles, i les instal·lacions del Turó del Caritg.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here