14 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

Autònoms o microempreses de la ciutat es poden acollir als programes “Badalona Impulsa’t Dona” i “Badalona Impulsa’t Jove” per superar la crisi provocada per la Covid-19

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant la Unitat de Foment Empresarial del Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), ha posat en marxa dos nous programes anomenats “Badalona Impulsa’t Dona” i “Badalona Impulsa’t Jove” dirigits a ajudar a autònoms i a petites empreses de la ciutat que siguin gestionades per dones i per joves en tant ser dels col·lectius més afectats per la pandèmia. A través d’aquests programes se’ls assessorarà per superar l’actual situació de crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. 

Els programes pretenen evitar el tancament de les petites empreses de la ciutat formades per dones i per joves i també dels autònoms que es trobin en situació de crisi, ajudant-los a adaptar-se a les dificultats provocades per l’actual situació. D’altra banda es pretén ajudar a posar les bases per a una millora i un creixement sostingut a tots aquells casos que presentin un potencial real de creixement. 

Podran participar en els programes “Badalona Impulsa’t Dona” i “Badalona Impulsa’t Jove” fins a cinquanta autònoms o microempreses integrades per menys de deu treballadors. (En aquest cas es consideren joves les persones menors de trenta-cinc anys). 

Acompanyament i assessorament 

La metodologia utilitzada als programes “Impulsa’t Dona” i “Impulsa’t Jove” es fonamenta en un assessorament individual d’empresa per incidir en factors claus com ara les estratègies de màrqueting i les comercials; els aspectes econòmics i de finançament o altres que es considerin rellevants. En tots els casos l’actuació s’inicia a partir d’una diagnosi de l’estat de l’empresa, la qual cosa fixarà les necessitats de millora. Posteriorment es fa un treball per oferir les eines i els instruments als participants per implementar els canvis requerits així com afavorir la cooperació entre les empreses participants. 

Un cop realitzat el programa, l’Ajuntament assignarà un tècnic municipal per donar continuïtat al procés de millora, fent el seguiment i l’avaluació posteriors de les mesures implementades i els objectius assolits. 

Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic: ufe@badalona.cat, als telèfons 93 460 52 00 i 677 19 26 69, o bé presencialment a l’edifici de l’IMPO (Can Boscà) ubicat al carrer de la Nova Cançó, 1, de Badalona. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles