10.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

El Centre de Recursos i Assessorament de les Dones de Badalona (CRAD) reobre les seves portes demà dimecres, 1 de setembre

El Centre de Recursos i Assessorament a les Dones (CRAD) de Badalona, ubicat al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n (a l’antic escorxador) reobrirà demà dimecres, 1 de setembre, les seves portes.  

Recordem que el CRAD és un servei de l’Ajuntament de Badalona, que depèn de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI amb l’objectiu de dinamitzar les relacions dones-ciutat i promoure i incrementar habilitats i capacitats a més de crear un espai de relació lúdic i educatiu on poder compartir experiències. 

A més el CRAD compta amb un fons bibliogràfic sobre les dones per promoure i afavorir l’estudi i la investigació a través de la informació documental catalogada. 

Per a qualsevol consulta es pot contactar trucant al número de telèfon 93 387 54 88; a través del correu electrònic crad@badalona.cat o, si ho preferiu fer-ho de forma presencial, adreçar-vos al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n (darrera del centre comercial Màgic Badalona). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles