23.5 C
Badalona
viernes, septiembre 24, 2021
spot_img

El Govern municipal i la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana acorden un programa de Festa Major que es retransmetrà per xarxes socials i que mantindrà l’esperit de les festes en l’actual context sanitari

El Govern municipal i la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana han acordat fer un programa de mínims durant la Festa Major de Badalona que se celebrarà els dies 13, 14, 15 i 16 d’agost. Durant la darrera setmana, el govern de Badalona i les entitats de la Festa han mantingut diverses trobades i converses per enllestir una programació que permeti mantenir l’esperit de la festa en l’actual context sanitari, marcat per l’augment de contagis de la Covid-19. 

El programa que s’ha consensuat vol evitar que es produeixin aglomeracions de persones.  És per això que, amb l’objectiu d’arribar a tota la ciutadania, els principals actes programats es retransmetran a través de les xarxes socials municipals.  

El programa de la Festa Major d’enguany és el següent: 

Divendres 13 d’agost 

És Festa! – Mostra d’elements de la Festa Major. La inauguració de la mostra es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials. Estarà oberta al públic els dies 13, 14, 15 i 16 d’agost a la planta baixa de la Casa de la Vila. Horari de visites: d’11 a 14 h i de 16 a 21 h 

Dissabte 14, Vigília de la Festa Major 

–  Toc de Vigílies. A les 19 hores, des del campanar de l’església de Santa Maria 

Pregó a càrrec de la Comissió de Festes. A les 20 hores. Es podrà seguir 

a través de les xarxes socials. 

Diumenge 15, Festa Major 

Matinades. A les 8 hores als carrers del barri del Centre i Dalt la Vila 

Toc de Festa Major. A les 11.15 hores des del campanar de l’església de Santa Maria. Es podrà seguir a través de les xarxes socials. 

Ofici solemne de Santa Maria. A les 11.30 hores, a l’església de Santa Maria, els gegants Anastasi i Maria, com ja és tradició, oferiran un ball i un ram de flors a la patrona de la ciutat en nom de tots els badalonins i les badalonines. Els Catifaires de Dalt la Vila, en honor a la Mare de Déu d’Agost, confeccionaran una catifa davant de l’altar de l’església. Es podrà seguir a través de les xarxes socials. 

Dilluns 16 d’agost 

Matinades. A les 8 hores als carrers del barri del Centre i Dalt la Vila. 

Toc de Festa de Sant Roc. A les 11.15 hores des del campanar de l’església de Santa Maria. Es podrà seguir a través de les xarxes socials. 

Ofici de Sant Roc. A les 11.30 hores, a l’església de Santa Maria, Els diferents entremesos, com pertoca, faran ofrenes a l’ofici del copatró de Badalona. Es podrà seguir a través de les xarxes socials 

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,572SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles