18.5 C
Badalona
martes, abril 16, 2024
spot_img

Visita guiada per a la gent gran de Badalona de l’exposició “Pedro Rovira 1921-1978”

La gent gran de Badalona té l’oportunitat de fer una visita guiada a l’exposició “Pedro Rovira 1921-1978” del Museu de Badalona. La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona ha inclòs aquesta visita dins de les activitats d’estiu per a la gent gran. Les visites es faran per grups, amb el compliment de les mesures sanitàries previstes, i cal confirmar prèviament l’assistència al telèfon 93 483 29 71. 

El Museu de Badalona ha inclòs en la seva programació l’exposició “Pedro Rovira 1921-1978” que commemora el centenari del naixement del modista badaloní. Admirador de Balenciaga, es va formar a Paris i va fundar el seu propi taller a Barcelona on va treballar per a algunes famílies de la burgesia catalana, però sempre va viure a Badalona.   

La regidora de l’Àmbit de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Badalona, Florència Badia, fa una crida a la gent gran “perquè puguin gaudir d’una oportunitat única de veure i conèixer una exposició espectacular que reuneix vestits, complements i dibuixos del modista badaloní”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles