23.5 C
Badalona
viernes, septiembre 24, 2021
spot_img

FILMETS Badalona Film Festival, convidat a la propera edició del Festival de Cannes

FILMETS Badalona Film Festival serà present al Festival Internacional de Cinema de Canes, que es farà del 5 al 17 de juliol en aquesta ciutat francesa. Concretament, FILMETS participarà el dimecres 13 de juliol en el Breakfast Meetings Short Film Corner, que reunirà a representants dels festivals de curtmetratges més prestigiosos del món.

EL director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, serà l’encarregat de presentar la 47a edició del festival en un acte que reunirà presencialment un centenar de persones de la indústria del curtmetratge internacional, entre ells distribuïdors, directors, programadors i compradors de pel·lícules. FILMETS Badalona Film Festival es farà del 22 al 31 d’octubre.

FILMETS, amb els festivals més prestigiosos

La presentació de FILMETS a Canes es farà en una trobada en que també hi participaran representants dels festivals de cinema de Locarno, Sant Sebastià, Clérmont Ferrand, Sundance, Montreal, Rio de Janeiro, Praga, Sarajevo, Tallin, Riga o Brussel·les, entre d’altres.

La directora del Short Film Corner és la cineastra Camille Hebert Benazet, que va ser membre del Jurat Internacional de FILMETS l’any 2018.

El Festival de Canes, creat el 1939, és un dels festivals de cinema més prestigiosos del món. Està considerat com un certamen de categoria A i l’organitza l’Associació Francesa del Festival Internacional de Cinema.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,572SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles