7.5 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona suspèn totes les activitats que puguin suposar aglomeracions fins l’11 de juliol pel descontrol de la pandèmia

L’Ajuntament de Badalona ha publicat un ban municipal signat per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, davant de l’increment de contagis a causa de la Covid-19 a Catalunya en el qual s’adopten noves mesures en l’àmbit municipal per a la contenció de la pandèmia. La durada d’aquestes mesures s’estableixen fins a les 23.59 hores del diumenge 11 de juliol. 

L’Ajuntament de Badalona, davant l’increment de contagis, creu necessari adoptar una sèrie de mesures en l’àmbit municipal per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Algunes de les quals en ser més restrictives que les disposades per la Generalitat de Catalunya, a la vista de Resolució SLT/2048/2021, de 30 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, prenen el caràcter de recomanacions.  

Recordar, d’altra banda, que l’alcalde és autoritat sanitària, d’acord amb el que disposa el paràgraf 1 de l’article 5 de la Llei 18/2009, de salut pública i que els bans poden aprovar normes de caràcter general en casos de reconeguda urgència a la vista del que disposa el paràgraf 2 de l’art. 67 del ROAS.  

En aquest sentit,  

HA RESOLT

Primer.- Suspendre totes les activitats organitzades per l’Ajuntament, en règim de gestió directa, el que inclou organismes autònoms i societats municipals, en les que es puguin produir aglomeracions o concentracions de persones en espais de concurrència pública, a l’efecte de prevenir el risc de contagi de la COVID-19. 

Segon.- Suspendre la concessió de llicències d’activitats en domini públic en les que es puguin produir aglomeracions o concentracions de persones en espais de concurrència pública, a l’efecte de prevenir el risc de contagi de la COVID-19. 

Tercer.– Respecte a aquelles activitats de caràcter privat en les que es puguin produir aglomeracions o concentracions de persones en espais de concurrència pública, desenvolupades en el terme municipal de Badalona, recomanar la seva suspensió quan sigui possible o, de no ser-ho, el seguiment estricte de les mesures ordenades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia COVID-19. 

Quart.- La durada d’aquestes mesures s’estableix des del moment de la signatura, dia 6 de juliol de 2021, fins a les 23:59 hores del dia 11 de juliol de 2021. 

Amb aquest ban, per tant, l’Ajuntament de Badalona ha suspès la celebració de les Nits al Port divendres i dissabte, les Nits d’Estiu del Museu a l’Anís del Mono, l’homenatge a Josep Gual que organitzava l’Espai Betúlia i la instal·lació d’una pantalla gegant al parc del Gran Sol en cas que la selecció espanyola de futbol arribés a la final de l’Eurocopa. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles