8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

El servei de neteja recull 1.000 quilograms de material a l’anomenat “mercat de la misèria”

El dispositiu policial conjunt organitzat aquest dimarts entre la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra ha permès decomissar una tona de material que s’estava venent de forma il·legal a l’anomenat “mercat de la misèria”, al barri de Sant Roc. En aquest cas l’operatiu s’ha portat a terme en la zona compresa entre el carrer Simancas i el carrer Onze de setembre. Els serveis municipals de neteja han estat els encarregats de recollir el material comissat, procedent en la seva gran majoria de les escombraries.  

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, ha assegurat que aquest tipus de dispositiu conjunt que es porta a terme periòdicament té com a objectiu acabar amb la situació d’inseguretat i insalubritat que l’existència d’aquest mercat il·legal comporta i “que els veïns de Sant Roc puguin viure amb la dignitat que es mereixen”. 

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles