19.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Detingut a Badalona un menor que va robar quatre vehicles que es venien a través d’una coneguda aplicació de compravenda

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el passat 5 de juny un menor d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona com a presumpte autor de quatre de robatoris de furt d’ús de vehicle, tres delictes per conduir sense haver obtingut mai permís o llicència i un delicte de falsedat documental a Badalona, Barcelona i Sabadell.

Un home va avisar als agents que acabava de localitzar el vehicle que li havia sostret un jove uns dies abans a Badalona. El cotxe estava aparcat al carrer i duia unes plaques de matrícula que no eren les seves. L’home va relatar als mossos que, uns dies abans, havia contactat amb un desconegut a través d’una aplicació de compravenda per vendre un cotxe, però quan es va trobar amb el possible comprador el va empènyer fins a fer-lo caure a terra i es va emportar el vehicle.

Els agents van comprovar que les plaques de matrícula pertanyien a un altre vehicle que també constava com a sostret. La descripció que la víctima va facilitar del lladre va permetre als agents relacionar-lo amb un jove que ja havia sostret quatre cotxes més utilitzant el mateix modus operandi.

L’autor sempre se citava amb les seves víctimes a través d’una coneguda aplicació mòbil de compravenda. Quan quedaven per efectuar la compra del vehicle, el lladre o bé aprofitava que el cotxe tenia les claus posades i empentava al venedor per pujar ràpidament al cotxe i endur-se’l o bé, demanava poder conduir i quan el venedor accedia aprofitava el canvi de conductor per tancar les portes i marxar.

El primer fet va produir-se el 23 d’abril a Badalona, després va actuar el 27 de maig a Barcelona i el 30 de maig a Sabadell, l’últim fet va ser el 25 de maig de nou a Badalona.

Els investigadors van identificar i detenir el dia 5 de juny al presumpte autor dels quatre robatoris de vehicle. És dona la circumstància que, el jove era menor d’edat i també se’l relaciona amb delictes per conduir sense haver obtingut mai permís o llicència i per un delicte de falsedat documental, ja que va falsificar la matrícula d’un dels vehicles.  

L’arrestat, a qui ja li constava un antecedent pel mateix fet, un cop escoltat en declaració a dependències policials va ser posat en llibertat per ordre de Fiscalia de Menors a l’espera de ser citat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles