8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

Prop de 230 curtmetratges de 25 països participen al XV Premi Serra Circular de Cryptshow Festival

Cryptshow Festival ha rebut 229 inscripcions de curtmetratges per participar en el XV Premi Serra Circular, dels quals 34 formaran part de la Secció Oficial a Competició, prop de 7 hores de curts. Enguany hi haurà dues possibilitats de poder veure la selecció de curtmetrages. La Secció Oficial a Competició es podrà veure en la seva totalitat online del 3 al 31 de juliol a través de Festhome TV, la plataforma que ja vam fer servir l’any passat per al visionat de les pel·lícules. Dels 34 curtmetratges, el jurat oficial seleccionarà dues sessions, més d’una quinzena de curts, que es podran veure de forma presencial dissabte 3 de juliol al Teatre El Círcol de Badalona.

En total, seran prop de 7 hores de produccions de petit format on trobem obres seleccionades en més d’una cinquantena de festivals internacionals, algunes d’elles premiades, com ara l’animació Epirenov de l’argentí Alejandro Ariel Martin, seleccionada en més de cinquanta festivals; la proposta eròtica Extraneous Matter del japonès Kenichi Ugana, que ha estat finalista i premiat a una desena de festivals internacionals; o Dar-Dar de Paul Urkijo, director de Errementari.
També es podrà veure el darrer treball de Sam Orti, Rutina: La prohibición, on tot i seguir amb l’stop motion, el director valencià fa un canvi de registre. Un canvi que li va servir per obtenir una candidatura als Goya al millor curtmetratge d’animació.
En aquesta edició s’han inscrit curtmetratges de 25 països d’arreu del món, principalment de l’estat espanyol, Estats Units, Canadà, França i Itàlia, però al Cryptshow Festival participaran, també, curts de Japó, Brasil o Grècia.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles