15.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma fan una aposta conjunta per l’edició de programes de formació empresarial

La programació de formació empresarial que s’ofereix a Badalona des de La Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO i el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) es farà, aquest segon semestre de l’any, de forma conjunta i coordinada amb els serveis de promoció econòmica dels ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs amb l’objectiu ferm de millorar aquesta oferta formativa. 

La coordinació d’aquest programes de formació permetrà oferir una diversitat més àmplia de temàtiques que es concretaran en vint-i-tres accions formatives de les quals nou s’organitzaran a Badalona 

Totes aquestes accions de formació son gratuïtes i estan organitzades coordinadament pels municipis del Barcelonès Nord amb el suport de la Diputació de Barcelona. Enguany totes es faran en línia i s’adrecen tant a emprenedors en procés de crear la seva empresa com a persones sòcies o treballadores d’empreses del territori. 

Des del proper mes de juny i fins al desembre s’han programat un ventall d’accions amb temàtiques variades i continguts renovats que van des de com iniciar-se i entrar en el comerç en línia i aprofundir en els requisits legals i fiscals d’aquest e-commerce (comerç electrònic), a com desenvolupar idees de negoci sostenibles, com fer un estudi de mercat, com augmentar les vendes, o com desenvolupar idees de negoci sostenibles. També es podrà participar en el taller Deu coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica. 

Per poder veure tota l’oferta formativa i poder inscriure’s podeu accedir clicant en aquest enllaç

L’assistència al curs serà gratuïta però cal fer inscripció prèvia ja que les places són limitades. També es pot contactar amb la Unitat de Foment Empresarial al telèfon 93 460 52 00 o bé enviant un correu a ufe@badalona.cat

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles