23.5 C
Badalona
viernes, septiembre 24, 2021
spot_img

La Cursa del Dimoni 2021 se celebrarà en format virtual

La 41a edició de la Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda popularment com a la Cursa del Dimoni, se celebra en un format diferent i únic a causa del context sanitari actual. La cursa tindrà lloc en format virtual i, a través de l’aplicació La Cursa del Dimoni Virtual, permetrà a tots els badalonins i badalonines seguir gaudint de la competició.  

Tots aquells que vulguin córrer la cursa s’hauran de descarregar l’aplicació, accessible des de Google Play i Apple App Store fins diumenge 13 de juny. Aquesta aplicació permetrà participar de la cursa a través d’un circuit amb diferents trams que coincideixen amb els mateixos que la cursa física, és a dir; el circuit mini de 2 quilòmetres, el circuit mitjà de 5 quilòmetres i el gran de 10 quilòmetres. 

En aquesta edició de la Cursa del Dimoni, mitjançant un sistema de gamificació (és a dir; aprenent de manera divertida) al llarg dels 10 quilòmetres del recorregut les persones que hi participen podran anar assolint reptes que se’ls proposaran per guanyar les diferents medalles “endimoniades”. Aquests reptes estaran inspirats en l’esport, l’imaginari de la Cremada del Dimoni i altres elements populars de les Festes de Maig, com el mocador o el “micaco”. A més podran seguir els progressos que facin durant la cursa a través de plataformes de trackingi sumar els quilòmetres.  

El regidor d’Esports, Juan Fernández, ha assenyalat que: “la Cursa del Dimoni Virtual 2021 no només fomentarà la pràctica esportiva, sinó que les i els participants també s’hi trobaran informacions d’interès com ara els punts icònics més importants de la ciutat de Badalona per on passa el recorregut, fomentant el sentiment de pertinença a la ciutat”. El regidor també ha avançat que mitjançant l’aplicació es trobaran consells saludables per combinar la pràctica de l’esport amb uns bons hàbits de vida; així com vídeos d’exercicis per escalfar abans de córrer i fer uns bons estiraments després d’haver finalitzat la cursa. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha expressat “la gran importància que té aquesta cursa dins del calendari de les Festes de Maig”, i ha manifestat la seva voluntat que, “tot i la situació de crisi que s’està vivint actualment, aquesta 41a edició virtual sigui tot un èxit i permeti que aquest esdeveniment pugui seguir desenvolupant-se en format presencial a partir de l’any vinent”. 

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,572SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles