15.8 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

33 veïns i veïnes de Badalona ja han trobat feina a través del programa impulsat per l’Ajuntament per incentivar la contractació

33 persones ja han aconseguit feina a diferents empreses a través d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya, que impulsa l’Ajuntament per aquelles persones en situació d’atur de més de 30 anys d’edat. El programa beneficia també a les empreses i autònoms que fan aquests nous contractes perquè poden demanar una subvenció per l’import del Salari Mínim Interprofessional durant un període màxim de 9 mesos. Es poden beneficiar d’aquest programa totes les empreses, persones autònomes, entitats i institucions sense afany de lucre que generin nova ocupació.

D’aquests 33 nous contractes, 25 ja s’han formalitzat i els altres 8 estan ja tancats amb les empreses i les persones que es contractaran ja han estat seleccionades. Pel que fa a les tipologies dels contractes, 4 són indefinits, 14 tenen una durada de nou mesos, 6 són de sis mesos i 1 és de dotze mesos. Els contractes són en empreses de diversos sectors (administració, neteja, restauració, atenció al públic, mecànica, indústria, etc.) i per fer tasques de diferents qualificacions (administració, oficials de primera, gestors de comptes, caixers, etc.).

El termini per fer contractacions acollint-se al programa 30 plus finalitza el pròxim 22 de juliol. Fins al moment, 200 empreses han estat assessorades i han rebut informació sobre el programa.

Totes les empreses i persones que estiguin interessades en aquest programa, tant per realitzar els nous contractes com per enviar el seu currículum, poden posar-se en contacte amb l’equip tècnic municipal encarregat de la gestió de la iniciativa trucant al telèfon 608 471 013 entre les 9 i les 15 hores, o enviant un correu electrònic a 30plus@badalona.cat.

«En un moment on les conseqüències econòmiques i social de la pandèmia són evidents, que puguem ajudar a empreses i autònoms a fer noves contractacions és, sens dubte, una molt bona notícia per Badalona», ha assenyalat la 2a tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera. Per això, afegeix la regidora «apostar més que mai per polítiques de foment reals i efectives per a l’ocupació, és una obligació i un compromís ferm d’aquest govern».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles