13.2 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

S’inicia el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona

Ja s’ha posat en marxa el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric amb activitats i tallers destinats al públic familiar i, especialment, a la mainada. El cicle de primavera es desenvoluparà al llarg d’onze diumenges fins diumenge 6 de juny.

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat i s’adaptaran a la situació i normativa del moment. Per participar en les activitats és imprescindible dur mascareta. A la ‘Jugatecambiental’ dels parcs es podrà trobar tota la informació.

Parc de Can Solei i de ca l’Arnús

Aquest diumenge, 28 de març, de 12 a 13 hores, al parc de Can Solei i de ca l’Arnús hi haurà el taller adreçat al públic familiar La ciència de l’aigua, on es faran experiments de física i química amb l’aigua com a element principal.

El mateix dia, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i dins de la ‘Jugatecambiental’, també s’oferiran nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc, sota el llac.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

També diumenge, de les 12 a les 13 hores, a la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, s’hi farà el taller De flor en flor. Descobrim la flora del parc, una activitat de descoberta de la vegetació del parc per aprendre i gaudir de la primavera. I d’11.30 a 13.30 hores, es faran diverses activitats a l’espai de joc i descoberta amb recursos i idees per pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per Bosc de Llum. L’espai de joc i descoberta està gestionat per la Fundació Catalana de l’esplai (Fundesplai).

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles