18.3 C
Badalona
sábado, octubre 23, 2021
spot_img

Joan Callau dimiteix com a alcalde i el substituirà Filo Cañete

L’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, dimiteix i renuncia a l’alcaldia de la ciutat. Així ho anunciava l’agrupació local del PSC en un comunitat ahir a la nit, on anunciava que el substituirà la Filo Cañete, segona tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Recursos Humans, Promoció Econòmica, Benestar i Famílies.

En el comunicat, els companys de Callau lloen la figura de l’edil afirmant que ha canviat Sant Adrià transformant-lo en un «indret d’oòrtunitats», posant la recuperació del riu i l’arribada de la Universitat com a exemple. Per això, en aquest moment en que els reptes de futur de Sant Adrià «estan encarats i en marxa», Callau decideix donar el relleu a la primera dona que ocuparà l’alcaldia a Sant Adrià de Besòs.

En el mateix comunicat, s’assegura que el propòsit de Filo Cañete és «projectar la ciutat cap al futur, reforçabt la transformació i les millores als barris, impulsant amb energia renovada el desenvolupament socioeconòmic al voltant de l’Eix del Coneixement del Campus Diagonal Besòs, de l’àmbit de les Tres Xemeneies, del nou front litoral».

Demà, 25 de març, Joan Callau explicarà en roda de premsa el seu relleu a l’alcaldia.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,576SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles