14.2 C
Badalona
martes, abril 20, 2021
spot_img

Televisió de Badalona retransmetrà aquest divendres el concert que Ian Siegal oferirà al Teatre Zorrilla i que servirà per inaugurar el Festival Blues & Ritmes

Televisió de Badalona retransmetrà aquest divendres 19 de març, a les 22 hores, el concert inaugural del Festival Blues & Ritmes de Badalona. Aquest concert, que es farà al Teatre Zorrilla, tindrà un únic protagonista: el ‘bluesman’ britànic Ian Siegal, un dels músics més aclamats de les últimes dècades en el món del blues.

Televisió de Badalona retransmetrà íntegrament el concert que oferirà el cantant i músic Ian Siegal en el que serà la seva primera actuació a Catalunya des de fa molts anys. Ian Siegal, i la seva inseparable guitarra, estarà acompanyat a l’escenari pel bateria Rafael Schwiddessen; el baix Danny van t’Hoff; i per Dusty Ciggaar, guitarra i veus.

Ian Siegal és un dels màxims exponents del blues de tot Europa i entre d’altres premis té deu British Blues Awards i quatre reconeixements dels Premis Europeus de Blues. Les revistes especialitzades ‘Classic Rock’ i ‘Mojo’ han qualificat els seus discos com els millors de l’any en l’apartat de blues.

Televisió de Badalona farà arribar arreu aquest divendres 19, a partir de les 22 hores, la veu rugosa d’Ian Siegal, un cantant nascut a Portsmouth, al sud d’Anglaterra, però amb un ADN propi del Mississipi.

El dijous 1 d’abril, ‘El Yiyo & y su troupe’ a Televisió de Badalona

D’altra banda, el dijous 1 d’abril, a les 21 hores, Televisió de Badalona oferirà l’espectacle que el badaloní Miguel Fernández Riva, ‘El Yiyo’, va fer divendres passat al Teatre Blas Infante. L’espectacle es presenta amb el nom artístic de ‘El Yiyo & su troupe’ i mostra com aquest jove ‘bailaor’ viu el flamenc, és a dir, com una experiència basada en la passió, la sensibilitat i el carisma. ‘El Yiyo’ actua acompanyat de ‘bailaores’, ‘cantaores’, i dels seus músics habituals.

El Yiyo és en aquests moments un dels ballarins flamencs amb més projecció internacional. El programa s’estrenarà a Televisió de Badalona Dijous Sant i es faran diverses reemissions durant tot el cap de setmana fins al Dilluns de Pasqua.

Acord amb Badalona Cultura

Televisió de Badalona podrà emetre aquests dos espectacles gràcies a l’acord assolit amb Badalona Cultura, empresa municipal que gestiona els teatres públics de la ciutat. Badalona Cultura és l’organitzadora del Festival Blues & Ritmes, així com de l’espectacle protagonitzat pel jove ballarí badaloní. Ha cedit els drets a la televisió pública local per poder emetre els dos espectacles en un moment en que els aforaments de les sales s’han reduït com a conseqüència de la crisi sanitària, permetent, d’aquesta manera, ampliar les audiències culturals.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,392FansMe gusta
1,558SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles