15.8 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’Ajuntament ofereix a la gent gran de Badalona cursos en línia per millorar l’ús dels telèfons mòbils

El Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona ofereix una formació molt pràctica sobre l’ús del telèfon mòbil. Els cursos es fan en línia, per a grups de vuit persones i en vuit sessions setmanals d’una hora i mitja cadascuna.

Els primers cursos comencen la setmana del 15 al 19 de febrer i tenen un format de càpsules que aniran adaptant-se a les necessitats dels alumnes. Hi ha previstos diferents itineraris d’acord amb les necessitats dels usuaris i usuàries: bàsic, intermedi i avançat.

Els cursos per a la gent gran són molt pràctics i es mostraran pautes per aconseguir un ús àgil del mòbil, des de fer videotrucades, gestionar els contactes, navegar per Internet, aprendre a instal·lar i desinstal·lar aplicacions d’ús quotidià, entre altres. Per realitzar els cursos només és necessari disposar d’un telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) i accés a Internet.

Les persones que estiguin interessades poden rebre informació al Departament de Gent Gran i formalitzar la inscripció a través del número de  telèfon 93 483 29 71 o bé a través del correu electrònic: gentgran@badalona.cat

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles