12.6 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona expedienta a la propietat de la finca Can Mas i l’obliga a restituir la situació original del camí que havien barrat amb tanques

El 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gràcia, ha signat l’obertura d’un expedient per a la protecció de la legalitat urbanística a la finca de Can Mas per les obres de tancament del camí de la finca que va executar la propietat sense permís municipal. La finca disposa d’un pla de gestió forestal aprovat per la Generalitat de Catalunya i, basant-se en la perillositat de les tasques de tala d’arbres, va barrar el pas per la via col·locant unes tanques. Aquest tipus d’actuació requereix una llicència de l’Ajuntament que no va ser demanada.

En l’expedient signat es comunica a la propietat de la finca l’obligació de restituir la situació original del camí i s’adverteix que la sanció pot arribar als 3.000 euros.

Paral·lelament l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament està treballant en l’elaboració d’un expedient per recuperar el domini públic del camí recollint la documentació i informació necessària per portar-lo al ple municipal tan aviat com sigui possible. Per accelerar aquest procés, s’ha demanat la col·laboració d’entitats com la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB), la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) o el consorci del Parc de la Serralada de Marina, perquè puguin contribuir a complementar l’expedient.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles