15.7 C
Badalona
martes, abril 16, 2024
spot_img

El PSC del Barcelonès Nord aspira a tenir dos diputats al Parlament de Catalunya la propera legislatura

Aquest dilluns la federació socialista del Barcelonès Nord ha presentat la seva candidatura per a la circumscripció de Barcelona, encapçalada per Salvador Illa. L’acte, conduït pel Secretari d’Organització i director de campanya del Barcelonès Nord Rubén Guijarro, ha comptat amb la presència del diputat a l’anterior legislatura i candidat colomenc, Raúl Moreno (núm. 11); la regidora badalonina, Helena Bayo (núm. 22); la Secretària de Gent Gran del Barcelonès Nord, la tianenca Mercè Serrano i la Tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete (núm. 56). A la llista per Barcelona també apareix en els llocs de tancament la colomenca Manuela de Madre.

L’acte que s’ha emès en directe per YouTube ha comptat amb la participació telemàtica del Primer Secretari de la Federació, Esteve Serrano i del cap de llista, Salvador Illa. Serrano ha remarcat que «estem preparats per governar. Des del Barcelonès Nord aportem a la llista un conjunt d’homes i de dones que segur que encertaran amb les prioritats de la ciutadania. Treballarem per enfortir els serveis públics, per a la igualtat d’oportunitats, amb un govern liderat pel Salvador Illa«.

El Director de la campanya, el regidor badaloní Rubén Guijarro, ha explicat que aquesta serà molt diferent, amb actes telemàtics «i visites a entitats, associacions o equipaments de la comarca«. Guijarro creu que el Barcelonès Nord té moltes possibilitats de tenir dos representants a l’hemicicle del Parlament de Catalunya a la propera legislatura. «Les tendències són bones, però hem de treballar intensament per assolir aquesta fita històrica per a la nostra federació«.

Per la seva banda, Raúl Moreno ha afirmat que «portem una dècada amb partits independentistes que han generat més problemes que solucions. És el moment de girar full, per això hem d’anar a votar«. El colomenc ha explicat que «des del PSC estem treballant molt el vot per correu, però s’ha de dir que anar a votar serà segur, més segur que anar en metro o al supermercat«.  Moreno aposta per «una campanya neta i serena, explicant el que volem fer en el futur: reconstrucció econòmica i aposta decidida per temes com la seguretat, l’atenció sanitària i la lluita contra la pobresa«.

La regidora a l’Ajuntament de Badalona, Helena Bayo ha definit com a «crític el moment que vivim. Ens hem d’enfocar en els problemes de la gent. Badalona necessita dels recursos de la Generalitat, no podem continuar d’aquesta manera. Necessitem un govern de solvència i Badalona hi contribuirà decisivament«

Per la seva banda Filo Cañete s’ha mostrat molt satisfeta «d’aportar la meva experiència d’anys a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs» alhora que ha criticat «la manca de diàleg de la Generalitat vers l’administració local, la més propera a la ciutadania«. La candidata tianenca Mercè Serrano, ha denunciat «els escassos recursos que aporta la Generalitat per a la construcció de residències per a la gent gran» a més de sentir-se orgullosa de representar Tiana a la candidatura de la federació.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles