14.2 C
Badalona
domingo, marzo 7, 2021

El curt d’animació ‘Candela’, presentat a la darrera edició de FILMETS, ha estat nominat als Premis Gaudí en la categoria de millor curtmetratge

De la mateixa manera com ja va passar ara fa 15 dies amb els premis Goya, una pel·lícula projectada al festival FILMETS ha estat nominada a la XIII edició dels Premis Gaudí, organitzats per l’Acadèmia del Cinema Català. Es tracta del curtmetratge d’animació ‘Candela’, que optarà el proper 21 de març a guanyar el Gaudí a la categoria de Millor Curtmetratge.

‘Candela’ és un curtmetratge de 12 minuts dirigit, escrit i produït per Marc Riba i Anna Solanas, amb música de Xavi Lloses i distribuït per la productora I+G Stop Motion. El curt explica con Candela, una dona d’edat avançada passa els seus últims dies a la decadent perifèria d’una gran ciutat.

Aquest curtmetratge competirà pel Gaudí al Millor Curtmetratge amb altres 4 pel·lícules que són ‘Forastera’, de Lucía Aleñar; ‘Ni oblit ni perdó’, de Jordi Boquet; ‘Panteres’, de Èrika Sánchez; i ‘Vera’, de Laura Rubirola.

Dos curtmetratges de FILMETS també han estat nominats al Goya

Fa dues setmanes es van donar a conèixer els nominats als premis Goya, que es donaran a conèixer el 6 de març. Dues pel·lícules que es van projectar a FILMETS el passat mes d’octubre opten a premi.

Es tracta del curt ‘Paraíso’, que ja va guanyar a FILMETS la Venus de Badalona a la millor producció d’Espanya i que ara opta a a guanyar el Goya al millor curt documental; i de ‘Metamorphosis’, que ara opta a guanyar el premi al millor curt d’animació.

Qualitat dels curts seleccionats a FILMETS

El fet que una pel·lícula projectada a FILMETS, en aquest cas ‘Candela’, opti a un premi Gaudí, i que dues pel·lícules també projectades a FILMETS -‘Paraíso’ i ‘Metamorphosis’- optin a guanyar dos premis Goya demostra la qualitat dels curtmetratgees que es poden veure cada any al festival FILMETS.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,387FansMe gusta
1,523SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitat

Últims Articles