20 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona es coordina amb Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana per eliminar el cultiu il·legal de marihuana responsable dels talls elèctrics per sobrecàrrega de la xarxa

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència, Irene González, han mantingut aquest migdia una reunió amb els responsables de Mossos d’Esquadra a la ciutat i amb Guàrdia Urbana per coordinar les accions per eliminar l’activitat delictiva de cultiu de marihuana que es produeixen en determinats habitatges del carrer d’Alfons XII del barri de Sant Roc. Aquesta activitat genera un elevat consum elèctric irregular que ocasiona sobrecàrregues en la xarxa i provoquen els talls de l’electricitat que perjudiquen els veïns de la zona.

En la reunió, a la qual hi ha assistit l’intendent de Mossos d’Esquadra i cap de la comissaria de Badalona, Alfons Sarrias, i el superintendent i l’intendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández i Juan Antonio Pozo respectivament, s’ha constatat que en una dotzena de blocs d’habitatges del carrer d’Alfons XII de Sant Roc hi ha un alt nombre de pisos amb la llum “punxada” (entre un 60 i un 65%) i on “amb molta probabilitat” hi ha alts consums elèctrics provocats per plantacions il·legals de marihuana.

L’alcalde de Badalona ha avançat que “es continuarà combatent aquest fet delictiu, molt concentrat en un punt concret” i que paral·lelament des de l’Ajuntament es treballa amb el veïnat per ajudar a regularitzar el consum elèctric. “Farem front a la realitat d’aquelles famílies que no poden pagar els rebuts de la llum i continuarem actuant des de la vessant social”. “Tenim la responsabilitat, de la mà dels veïns, d’acabar amb les instal·lacions irregulars que poden comprometre la seguretat de tots”, ha afegit Xavier Garcia Albiol, qui ha recordat que el gener del 2019 Sant Roc ja va viure un tràgic succés provocat per l’incendi d’un habitatge.

L’alcalde de Badalona també ha avançat que s’està treballant amb l’empresa elèctrica perquè aquesta garanteixi instal·lacions adequades al conjunt de la ciutat i evitar així els talls en el subministrament i les sobrecàrregues perilloses al cablejat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles