15.1 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona obre la convocatòria d’un nou pla d’ocupació, d’un any de durada, destinat a la contractació laboral de dones que es trobin en situació d’atur

A partir d’avui dimarts el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona (IMPO), obre la convocatòria per poder participar en una nova edició del programa “Treball i Formació”, destinat, en aquest cas, de forma exclusiva, al col·lectiu de dones més vulnerables i que es troben a l’atur. La voluntat d’aquest pla és millorar l’ocupabilitat de les dones amb més dificultats sòcio-laborals, agreujades, encara més, per la situació sanitària de la Covid-19, per mitjà d’accions d’experiència laboral i accions de formació transversal.

Aquest programa preveu la contractació laboral, durant dotze mesos, a temps complert, de setze dones aturades i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació (no ocupades) i que reuneixin els requisits següents:

a) Dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació (no ocupades), víctimes de violència de gènere.

b) Dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts, preferentment més grans de 52 anys.

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de Treball del Municipi.

Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu contactar, de 9 a 14 hores, fins el 26 de gener de 2021 al telèfon 93 460 52 00 o enviar un correu a plansocupació@badalona.cat.

Per a més informació podeu consultar a la pàgina web: https://bit.ly/2LMkPAo

La data d’inici del programa es preveu que sigui el divendres 19 de febrer de 2021.

Aquest programa està finançat per l’Ajuntament de Badalona, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Público Estatal i el Fons Social Europeu.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles