12.9 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Des d’avui i fins al dimarts 19 de gener es poden presentar les reclamacions pels danys patits a causa dels talls de subministrament elèctric

Des d’aquest dimarts 12 i fins al pròxim dimarts 19 de gener les persones afectades pels talls de subministrament elèctric produïts en diversos punts de la ciutat durant els darrers dies poden presentar les seves reclamacions entregant el formulari corresponent a les Oficines Municipals de Districte o en les seus de les diferents entitats veïnals de cada barri. L’Ajuntament de Badalona ha preparat dos models de formulari, un dirigit als domicilis particulars i un altre per als negocis. Els formularis es poden trobar en els documents adjunts d’aquesta nota o en les mateixes Oficines Municipals de Districte.

En aquests formularis s’haurà d’indicar les dades del contracte de subministrament, els motius de la reclamació (dia i durada de l’afectació) i la sol·licitud de la indemnització. En el cas dels particulars la reclamació serà de 150 euros, mentre que els negocis hauran de valorar quines pèrdues han patit a causa de la incidència.

Un cop s’hagin rebut les reclamacions per part dels veïns afectats, l’Ajuntament les presentarà totes de forma conjunta a la companyia elèctrica. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, assegura que “hem posat en marxa de manera immediata aquesta reclamació conjunta perquè la situació que han viscut els veïns és inadmissible i és de justícia que la companyia indemnitzi les persones afectades”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles