11.5 C
Badalona
sábado, enero 23, 2021

L’Ajuntament de Badalona ret homenatge a les persones centenàries de la ciutat durant les festes de Nadal

Com cada any l’Ajuntament de Badalona, ha volgut tenir present a les persones de la ciutat que han fet cent anys i retre’ls un homenatge durant les festes nadalenques. Enguany, el context sanitari ha impedit visitar les cases de les persones centenàries per tal d’evitar qualsevol risc de contagi, però, per mantenir la iniciativa, des de l’àrea de Ciutadania s’han impulsat un homenatge seguint totes les mesures higiènic-sanitàries.

Concretament, la regidora Florència Badia s’ha dirigit al domicili de cadascuna de les persones centenàries i des de l’entrada els ha felicitat, els ha obsequiat amb un record representatiu de la ciutat de Badalona i els ha desitjat una bona entrada d’any.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,523SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitat

Últims Articles