18.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona i l’Ajuntament de Santa Coloma constituiran una taula politicotècnica per establir unes ordenances i taxes municipals similars

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol,  i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, s’han compromès a constituir una taula de caràcter polític i tècnic per donar coherència a les ordenances i taxes municipals d’ambdues ciutats. L’objectiu és que els dos municipis disposin d’un reglament similar i que les infraccions més habituals no es penalitzin de manera diferent segons la ciutat on es realitzin. Aquest acord s’ha reafirmat aquest dimecres durant una reunió de treball en la qual han participat una delegació d’ambdós ajuntaments encapçalades per l’alcalde Garcia Albiol i l’alcaldessa Parlon i representants de les federacions de veïns dels dos municipis. En aquesta trobada s’ha acordat que en la taula conjunta també es tractin qüestions relatives a la seguretat, el civisme i la convivència, la coordinació de les policies locals i el manteniment i millora dels carrers que fan frontera.

Badalona i Santa Coloma de Gramenet són dues ciutats amb realitats molt similars i que comparteixen molts carrers i zones limítrofs, fet que fa imprescindible que els dos ajuntaments treballin per donar solucions a les problemàtiques comunes. En aquest sentit, durant la reunió també s’ha acordat que ambdues ciutats incloguin en el pressupost municipal de l’any 2021 una partida reservada a treballs i projectes que afectin aquells carrers i barris on limiten els dos municipis.

Després de la reunió de treball, Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet de l’ambient en què s’ha desenvolupat la jornada i ha explicat que “en qüestions de civisme, convivència i serveis no hi ha barreres ideològiques”. “En el cas de les nostres ciutats, com alcaldes, tenim l’obligació de trobar-nos per donar resposta a les necessitats dels nostres veïns, que no entendrien que no treballéssim plegats per proveir-los dels millors serveis possibles”, ha conclòs l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles