10.7 C
Badalona
domingo, enero 24, 2021

Els establiments comercials de Badalona podran obrir el 8 de desembre

Els establiments comercials de Badalona podran obrir el festiu 8 de desembre. L’Àrea de Comerç, Mercats i Encants de l’Ajuntament de Badalona va demanar a la Direcció General de Comerç de la Generalitat la substitució del calendari de festius municipals del dia 6 de desembre pel dia 8.

Pel que fa a aquest diumenge, 6 de desembre, els establiments comercials que així ho considerin podran obrir les portes emparats en la suspensió per part del Tribunal Constitucional de l’article 37 de la Llei 18/2017 de Comerç, Fires i Serveis.

La possibilitat d’obrir aquests dies festiu no afecta aquells establiments que a causa de les mesures antiCovid19, no han entrat encara en el pla d’obertura progressiva d’activitats.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,523SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitat

Últims Articles