Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre, els nens i nenes de la Fundació Salut Alta han treballat la importància del dret a ser escoltats. I per a recollir totes les reflexions fetes, amb l’ajuda dels i les adolescents de l’entitat, s’ha creat l’infoSA, l’informatiu oficial de la Fundació Salut Alta.
Com es diu a l’informatiu «venim d’un temps de confinament on hem pres moltes decisions i, en molts casos, no hem tingut en compte l’opinió dels més petits». És per això que aquest any, com a entitat, s’ha decidit apostar per ressaltar la importància d’aquest dret.
Inspirats en l’infoK, l’informatiu infantil de Televisió de Catalunya que moltes tardes visualitzem al projecte d’adolescents, ha sorgit l’InfoSA. A través d’un presentador i dos reporters, es treballen preguntes com «Què és un dret?», «Per què és important el 20N?» i es fan entrevistes a infants, famílies, membres de l’equip o voluntariat. A més, l’atrezzo i l’ús de la càmera també ha estat en mans dels adolescents de l’entitat.
Els nens, nenes i adolescents de la Fundació fem crida per compartir-lo!
Per posar en pràctica aquest dret, ens agradaria que aquest vídeo arribés a molta gent. Una manera de reconèixer el treball realitzat i demostrar que els nens i nenes tenen molt a dir i que, com a societat, oferim espais on ser escoltats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí