10.9 C
Badalona
sábado, diciembre 9, 2023
spot_img

Badalona acull el tercer cicle de Cinema i Drets Humans per a centres de secundària

Els dies 13, 16 i 26 de novembre i el 3 de desembre es celebrarà a Badalona el tercer cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l’alumnat d’ESO dels centres de secundària i d’educació especial de la ciutat. Com a mesura de prevenció per la Covid les tres primeres sessions es faran al mateixos centres i no al teatre Margarida Xirgu. La darrera sessió, del 3 de desembre, es manté de moment al Teatre Margarida Xirgu.

Les pel·lícules i els llocs, dates, horaris en els que es faran les projeccions són aquestes:

.- Divendres 13 i dilluns 16 de novembre, matins, Institut La Riera

Refugi en curt (sis curts per a primer, segon, tercer i quart d’ESO)

En Samer és un barber sirià que viu en un camp de persones refugiades de Jordània. S’esforça diàriament per establir-hi una llar, mentre anhela tornar a la casa de Daraa que va deixar enrere. Joves també procedents de Síria i en situació de refugi al Líban mostren com tiren endavant i es van adaptant a la nova vida. Ho fan des d’una mirada pròpia molt punyent. L’Alí és un nen reclòs amb la seva família en un centre de detenció de persones refugiades proper a Austràlia. Mitjançant una pilota, s’enginya un pla perquè la seva mare pugui continuar fent mitja.

Hi col·labora: Teleduca. Educació i Comunicació, SCP

-. Dijous 26 de novembre, 10 a 12 h, Institut escola Baldomer Solà:

El orden divino (per a tercer i quart d’ESO)

-. Dimarts 3 de desembre, 10 a 12.30 h, Teatre Margarida Xirgu

Campeones (per a primer i segon d’ESO)

Dia de les persones amb discapacitat.

Hi col·labora: ASPANIN

Més informació: Cinema i Drets Humans

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles