El Programa d’Aliments dels serveis Socials de Badalona ha rebut avui dotze ordinadors, dotze impressores, tres neveres i un congelador gràcies a la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank, amb la voluntat de facilitar les tasques diàries del Banc dels Aliments de Badalona.

Recordem que el nou Banc d’Aliments Badalona Sud, situat al barri del Gorg, té capacitat per atendre i gestionar les necessitats d’alimentació de 9.000 persones i és gestionat per Creu Roja i de la Fundació BDN Capaç. La capacitat d’aquest espai per atendre 1.500 famílies se suma als altres espais de distribució d’aliments per a les persones i les famílies de Badalona en situació de vulnerabilitat amb capacitat per arribar fins a 6.000 persones més.

A l’acte de lliurament hi ha assistit el regidor de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, i el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Badalona, Óscar Díaz.

Per a Miguel Jurado el fet de poder aconseguir aquest material suposa “un gran estímul i un reforç a la nostra feina”. “Volem agrair a la Fundació “la Caixa” la seva col·laboració, ja que gràcies a la seva aportació podem donar resposta amb major celeritat a les necessitats de moltes persones en un moment de gran dificultat econòmica” ha conclòs el regidor.

Per la seva banda el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Badalona, Óscar Díaz ha manifestat que davant l’actual situació ”ara més que mai, és el nostre deure, estar al costat de les persones i famílies més vulnerables. A CaixaBank apostem per un model de banca socialment responsable que posi a les persones en el centre i contribueixi a un major benestar per a tots”. Díaz ha volgut recordar el vincle de l’entitat financera amb la ciutat on es va obrir la primera sucursal ara fa 110 anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí