8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

El Mercat d’Encants tanca durant dues setmanes

En el marc de les noves mesures aprovades, per als propers 15 dies, pel govern de la Generalitat amb l’objectiu de frenar l’expansió del coronavirus, la Taula d’Emergència de Sant Adrià, ha decidit tancar el Mercat d’Encants els dimarts 20 d’octubre i 27 d’octubre.

Pel que fa al Mercat municipal d’abastaments l’aforament màxim serà de 100 persones.

Amb aquestes mesures es vol prioritzar la protecció de la salut i seguretat de les persones, i evitar les activitats que impliquin mobilitat, relacions i trobades socials, tal i com recomanen les autoritats sanitàries.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles