15.1 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona acorda amb Deixem de Ser Invisibles que l’entitat participi en tots els projectes d’urbanització de carrers i places i de les actuacions en equipaments públics de la ciutat

L’alcalde Xavier Garcia Albiol i representants de l’associació Deixem de Ser Invisibles, entitat que es dedica a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat funcional de Badalona, han mantingut aquest dijous al matí una reunió en què han arribat a un acord que se signarà en les pròximes setmanes. Aquest acord permetrà que l’entitat participi a partir d’ara en tots els projectes d’urbanització de carrers i places i en les actuacions que es realitzin en els equipaments públics de la ciutat. Els membres de l’entitat badalonina podran aportar la seva visió i les seves propostes per assolir una Badalona més accessible per a totes les persones. 

Durant la reunió també s’ha decidit que es crearà el Consell de l’Accessibilitat de Badalona, un fòrum on els diferents actors de la ciutat podran participar per abordar tots els temes relacionats amb la consecució d’una accessibilitat universal.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol s’ha mostrat molt satisfet per aquests acords “que són molt importants per a la ciutat i suposen la participació activa de les persones amb persones amb discapacitat funcional en la projecció de com ha de ser la Badalona accessible del futur”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles