La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la 46a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 16 al 25 d’octubre. Així mateix, aquest conveni també té com a objectiu el foment de la indústria audiovisual pel que fa al gènere del curtmetratge.

Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació, han signat aquest acord de col·laboració per a la promoció i difusió de les activitats del FILMETS Badalona Film Festival i el foment dels curtmetratges.

Els curts són els protagonistes del FILMETS Badalona Film Festival, que enguany arriba a la 46a edició amb novetats. Així aquest 2020, el festival es presenta en format híbrid. Hi haurà sessions presencials a Badalona i Barcelona, i d’altra banda, totes les pel·lícules en competició al festival es podran veure gratuïtament a la web del festival www.festivalfilmets.cat
.

Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats de la propera edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc entre el 16 i el 26 d’octubre. A més, el 33 emetrà íntegrament alguns dels curtmetratges que han participat a les últimes edicions del FILMETS en el marc d’una programació especial dedicada al curtmetratge.

Així el 33 oferirà el dijous 15 d’octubre un especial FILMETS amb els curts ‘Skin’, guanyador del premi a la Millor Pel·lícula l’any passat, ’73 cows’, ‘Hybrids’ i ‘The human face’. El dijous 22 d’octubre hi haurà el segon programa amb les pel·lícules ‘Correspondència’ de Carla Simón i Dominga Sotomayor, amb participació de TV3, ‘Nefta Football Club i ‘Madre’.

Així mateix, coincidint amb les projeccions del festival, alguns dels programes de Catalunya Ràdio posaran en marxa diverses experiències i accions de participació adreçades a espectadors i oients.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí