L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Consell Municipal d’Accessibilitat i l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista convoquen el III Premi de Fotografia Isabel Rojas.
La temàtica d’aquesta edició és vida quotidiana i diversitat funcional i els treballs es poden presentar fins al 30 d’octubre de 2020. Pot participar tothom que ho desitgi. Les imatges han d’estar en format JPG, màxim 2400 píxels el costat més llarg, a 300 ppp. Es recomana que l’espai de color sigui sRGB.
Les fotografies hauran de presentar-se per correu electrònic a l’adreça concursosafsantadria@gmail.com. Les fotografies han d’anar etiquetades amb el títol. En el mateix correu s’hi ha de fer constar: nom i cognoms de l’autor, adreça completa, e-mail i telèfon, i si s’escau, entitat a la qual pertany i número de soci de la FCF. La inscripció és gratuïta.
S’estableixen tres primers, el primer de 400 euros, el segon de 300 i el tercer de 200 euros. Els guanyadors es faran públics el 12 de novembre.
Aquest Premi és un homenatge a Isabel Rojas Castroverde, adrianenca que va viure i treballar a Sant Adrià fins a la seva mort a causa de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Va impulsar la creació de l’Arxiu Municipal que porta el seu nom, va lluitar per millorar l’accessibilitat del municipi i per la igualtat d’oportunitats de les persones amb diversitat funcional i va treballar incansablement per visibilitzar l’ELA, recaptar fons per a la recerca de la malaltia i per donar suport a les persones afectades i a les seves famílies. Gran aficionada a la fotografia, aquest concurs és un reconeixement a la Isabel.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí